23_0_0Echipa Directiei Generale Institute Culturale Românesti din Strainatate recruteaza, în regim de voluntariat, un stagiar cu spirit de initiativa, foarte bune abilitati de editare text, cunostinte avansate de operare PC si navigare pe Internet. Cunoasterea activitatii Institutului Cultural Român, interesul pentru mediul cultural românesc si atentia la detalii vor fi de asemenea foarte apreciate.

Oferim un mediu de lucru creativ, dinamic, eficient; posibilitatea de a lucra într-o institutie care deruleaza proiecte culturale în peste 16 tari si un program flexibil, fara prezenta obligatorie la birou.

Asteptam idei pentru transformarea paginii de internet http://www.icr. ro/dgicrs/; propuneri cu privire la îmbunatatirea prezentei online a retelei institute culturale românesti din strainatate si a paginilor dedicate; lansarea si actualizarea unei pagini a institutelor culturale românesti pe www.youtube. com

Perioada stagiului: octombrie – decembrie 2009.

Informatii suplimentare si înscrieri (pe baza de CV si, eventual, portofoliu) la selectieproiecte@ icr.ro, pâna la data de 20 septembrie.

Organizatorii promit ca vor contacta toti candidatii talentati.

Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta si va vom consilia. 🙂