Trebuie si insist sa le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in cadrul proiectului „Craciunul lor in mainile tale”. Multumim ca ne-ati ajutat si ne-ati sprijinit, sunteti oameni exceptionali!

Multumim sponsorilor nostrii pentru tot suportul acordat:

In primul rand multumim Free cont si Mondo Viaggi pentrui sponsorizarile lor in bani fara de care proiectul nu ar fi avut asa amploare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea multumim sponsorilor care ne-au ajutat cu produse:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multumim frumos partenerului nostru principal Sil Plast SRL care  ne este alaturi in toate initiativele si care a contribuit calitativ si cantitativ in cadrul acestui proiect. Multumim si va stimam!

In continuare multumim gazdelor noastre  care au acceptat ca organizarea atelierelor de creatie sa se desfasoare in spatiile domniilor lor. Multumim pentru implicare si pentru buna colaborare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multumim Atrium Center pentru sprijinul acordat in cadrul targurilor si pentru tot ajutorul, cu multumiri speciale Alexandrei :).

 

 

 

 

 

Multumim partenerilor media care ne-au ajutat sa facem cunoscut proiectul si sa il mediatizam:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multumiri speciale fotografului nostru care ne-a suportat mofturile si ne-a ajutat sa expunem proiectul in imagini!

 

 

 

 

 

 

 

Alaturi de oameniii care ne-au ajutat, un rol important il are comunitatea romanilor din Ungaria. Multumim din suflet pentru implicarea duneavoastra in acest proiect si pentru contributia la bucuria copiilor. Multumiri speciale familiei DR. Dumitras care a preluat initiativa de a ne ajuta.

Va dorim multa sanatate si un an nou cat mai bun. Multumim inca o data si promitem ca pe viitor sa va fim parteneri de nadejde in proiectele sau demersurile dumneavoastra.

Numai bine!

Ioana Son

Presedinte Asociatia ProgressOn