Asociatia ProgressOn Youth Power

IMG_7267_fs

IOANA si BIANCA SON – Membrii fondatori ai asociatiei

Asociatia ProgressOn Youth Power este o organizatie de tineret  infiintata cu intentia unei dezvoltari durabile la nivel local, national si international. Echipa noastra este formata din tineri cu idei si aspiratii inalte, care doresc sa implementeze solutii, atitudini si activitati complementare si alternative pentru societatea locala. Scopul nostru este sa promovam tineretul in toate domeniile vietii socio – economice si culturale si sa aducem in prim plan tinerii indiferent de domeniu. Ne-am propus stimularea participarii tineretului la viata sociala si culturala precum si sustinerea si promovarea intereselor acestora la nivel national si international.

Promovam dialogul ca mijloc de comunicare pentru declansarea relatiilor interculturale si sprijinim societatea civila prin programe, proiecte si actiuni implementate atat la nivel local, cat si national si international.

Vrem sa oferim indeosebi tinerilor mijloacele necesare si mediul propice in care sa isi exprime ideile si sa le confrunte cu ale celorlalti actori ai societatii civile si in final sa le puna in aplicare. Ne straduim prin diferitele obiective propuse sa gestionam resursele umane, intelectuale si materiale cat mai eficient posibil, pentru ca scopul asociatiei sa fie realizat pe termen lung.

Programele desfasurate de Asociatia ProgressOn Youth Power se adreseaza tuturor, indiferent de sex, apartenenta culturala sau statut social, nationalitate, religie sau varsta, si se bazeaza pe principiul voluntariatului ca mijloc de realizare a schimburilor si schimbarilor sociale.

Pentru a putea pune in practica ideile si cunostiintele acumulate si pentru a putea indeplini obiectivele propuse, Asociatia ProgressOn Youth Power se bazeaza atat pe membrii cat si pe voluntarii si simpatizantii sai in toate actiunile desfasurate.

In urmatorii ani ne dorim sa continuam sa promovam implicarea activa a tinerilor in comunitate, sa stimulam participarea activa la viata social-economica si culturala si sa promovam activ oportunitatile existente pentru cetatenii romani in Romania. Vrem sa ne mentinem activitatile curente si sa dezvoltam activitatile asociatiei intr-o stuctura de economie sociala bine dezvoltata care sa serveasca cetatenii din toate colturile tari, indeosebi pe cei defavorizati sau care nu au access rapid la informatie si dezvoltare.

Echipa este deschisa la idei si proiecte noi si cat mai diversificate, care sa vina in sprijinul ori promovarea tinerilor. Nu impunem participantilor ori simpatizantilor unor proiecte sau ai asociatiei statutul de membru, considerand ca voluntariatul nu tine de numele unei asociatii, ci de vointa sincera de implicare si de realizare a scopurilor actiunilor.

Voluntariatul se descopera treptat, iar benefiicile lui nu sunt neaparat imediate, de aceea incercam sa oferim posibilitatea tuturor de a-l incerca, practica si traii pentru ca mai apoi sa se convinga singuri de urmarile acestuia. Suntem dornici de a impartasi tinerilor experienta noastra si de a oferi perspective noi asupra viitorului, de a contribui la dezvoltarea lor, de a-i ajuta sa fie o voce puternica atat in Europa cat si in lume. Vrem să le oferim  mijloacele necesare si mediul propice in care să isi exprime ideile si sa le confrunte cu ale celorlati actori ai societatii civile si in final sa le puna in aplicare.

Echipa este deschisa la idei si proiecte noi si cat mai diversificate, care sa vina in sprijinul ori promovarea tinerilor. Nu impunem participantilor ori simpatizantilor unor proiecte sau ai asociatiei statutul de membru, considerand ca voluntariatul nu tine de numele unei asociatii, ci de vointa sincera de implicare si de realizare a scopurilor actiunilor.

Voluntariatul se descopera treptat, iar benefiicile lui nu sunt neaparat imediate, de aceea incercam sa oferim posibilitatea tuturor de a-l incerca, practica si traii pentru ca mai apoi sa se convinga singuri de urmarile acestuia.

Suntem dornici de a impartasi tinerilor experienta noastra si de a oferi perspective noi asupra viitorului, de a contribui la dezvoltarea lor, de a-i ajuta sa fie o voce puternica atat in Europa cat si in lume. Vrem să le oferim  mijloacele necesare si mediul propice in care să isi exprime ideile si sa le confrunte cu ale celorlati actori ai societatii civile si in final sa le puna in aplicare.

 

Asociatia noastra este deschisa la orice colaborare cu organizatii, institutii ori persoane fizice, si doreste sa se implice cat mai activ pe scena social-culturala si in diverse domenii de interes comun.

Daca aveti propuneri ori pur si simplu vreti sa ne impartasiti idei, va rugam sa ne contactati ! 🙂

Son Ioana Lucia                                                    Son Bianca Florina
Presedinte                                                                 Vicepresedinte

Tel: 004/ 0740700961                                           Tel:  004/ 0742501713

Asociatia Progresson
Strada Alba-Iulia,nr. 17, Bl. 558,  Sc. C, Ap. 2
Cod 310310
Arad / Romania
email: asociatiaprogresson@gmail.com
web: www.progresson.wordpress.com
facebook: Progress On Assoc


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: