Asociatia ProgressOn Youth Power

Asociatia ProgressOn Youth Power organizează în 20 Decembrie 2015 incepand cu ora 17:00 la Ratio Beach cea de-a VI-a ediţie a proiectului “Crăciunul lor în mâinile tale!”

12309584_1045901095441242_6891234395206885656_o

Crăciunul lor în mâinile tale este un proiect caritabil cu tradiţie în Arad, care are ca scop colectarea de fonduri şi bunuri pentru mai multe familii nevoiaşe din judeţ, într-un mod inedit: te implici direct fie prin participarea la atelierele noastre de creaţie fie cumpărând bilete la tombola din cadrul concertului de colinde unde vom vinde bilete în valoare de 10 lei bucata! Din toţi banii colectaţi în cadrul proiectului ne propunem să facem cât mai multe pachete cu alimente şi dulciuri în valoare de cel puţin 200 lei/pachet.

Ce se întâmplă de fapt?

Dar din dar…

În aşteptarea lui Mos Crăciun organizăm 2 ateliere de creaţie handmade în cadrul cărora se pot crea felicitări personalizate şi decoraţiuni de Crăciun. Poţi să achiziţionezi felicitarea făcută de tine sau oricare altă felicitare sau decoraţiune pentru a contribui la colectarea de fonduri. Felicitările rămase fără stăpân vor fi expuse pentru vânzare în cadrul concertului de colinde din 20 Decembrie.

Sufletul petrecerii…

Am pregătit şi o seară specială unde ne putem întâlni cu toţi prietenii noştri! O seară frumoasă cu un recital live de colinde şi cântece de Crăciun, o expoziţie de cadouri şi decoraţiuni personalizate şi vestita tombolă „În mâinile tale”!

Ne întâlnim la Ratio Beach (pe ștrand) pe la ora 17:00, bem un vin şi ascultăm muzică folk. Trupa de Serviciu ne va introduce in atmosfera de Crăciun cu colinde şi compoziţii proprii de muzică folk. Intrarea este liberă, trebuie doar sa te prezinţi!

CRACIUNUL LOR IN MAINILE TALE (1)

Premii cu drag…

Premiile din cadrul tombolei sunt puse la bătaie de Asociaţia ProgressOn Youth Power, de partenerii şi de sponsorii noştrii. Cumpărând cât mai multe bilete la tombolă ai mai multe şanse să câştigi şi de asemenea contribui mai mult la masa de Crăciun a mai multor familii sărace din judeţul Arad.

Vă invit să participaţi ca şi sponsor sau partener al asociaţiei cu orice produse sau servicii disponibile şi bineînţeles cu prezenţa. Generozitatea sponsorilor va fi răsplatită prin publicitate pe toate reţelele de socializare, pe blogul asociaţiei şi în cadrul evenimentului. Evenimentul poate fi o ocazie de a promova produsele dumneavoastra deoarece vom avea si o mica expozitie cu produsele partenerilor si sponsorilor

Pentru oricine doreşte să doneze un premiu pentru tombolă, un produs sau serviciu, un voucher de reducere sau chiar un voucher gratuit, vă rog să mă contactați – Ioana Son: 0740700961

Prin bunăvoinţa partenerilor noştri de la XDS colectăm jucării, haine, încălţăminte şi dulciuri pentru copii la sediul lor de pe Calea Cocorilor nr. 24 A până în data de 18 Decembrie (esti liber să aduci orice doreşti să donezi).

Vă invităm cu drag alături de noi să ne veselim şi să donăm liniştea cinei de Crăciun mai multor familii din judeţul Arad!